Daifuku Mochi
Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi gătindu-le acasă prăjitura japoneză Daifuku Mochi sau Mochi cu fasole roșie, trebuie să prepari atât aluatul cât și pasta de fasole pentru umplutură, care se numește Anko.
Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi gătindu-le acasă prăjitura japoneză Daifuku Mochi sau Mochi cu fasole roșie, trebuie să prepari atât aluatul cât și pasta de fasole pentru umplutură, care se numește Anko.
Un alt fel de a găti mochi presupune umplerea lor cu ganache de ciocolată.
Sakura mochi este un deșert japonez, care este roz, la fel că sakura (flori de cireș) și este făcut din orez dulce de coajă și umplut cu o pastă de fasole roșie dulce.
O altă modalitate de preparare a unui mochi, preferată în zilele calde de vară, este cea a în care umplutura constă în înghețată de diferite arome.